De partners van het Kenniscentrum zijn specialisten met een langdurige ervaring in het uitvoeren van bedrijfsoverdrachten. Hun specialisme omvat in het bijzonder bedrijfseconomische en fiscaal-juridische expertise.

Mr. Drs. A. (Arjan) de Birk
Fiscaal jurist en fiscaal econoom
035 62 12 212

Arjan heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsoverdracht. Daarbij is hij gespecialiseerd in de fiscale aspecten van een overdracht. Voordat Arjan voor zichzelf begon, was hij werkzaam als inspecteur bij de Belastingdienst Amsterdam. Arjan denkt snel en komt met creatieve oplossingen voor complexe problemen. Hij combineert zijn werk met een docentschap fiscale economie aan de Universiteit van Amsterdam.

Antoinette Vlieger

Mr. Dr. A. (Antoinette) R. Vlieger
Advocaat
06 36 42 41 09 | vlieger@boombergadvocaten.nl
www.boombergadvocaten.nl

Antoinette was, voordat zij advocaat werd, ruim tien jaar lang universitair docente. Ze doceerde contractenrecht, aansprakelijkheid, ondernemingsrecht en fusies & overnames; de rechtsgebieden die een bedrijfsoverdracht beheersen. Inmiddels is zij alweer enige tijd advocaat, met een echte hands-on mentaliteit. Ze denkt mee met ondernemers over de optimale structuur, en overlegt met specialisten of de gekozen insteek niet alleen juridisch, maar ook fiscaal en qua financiering de beste is.

Drs. Ing. H. (Han) Ribberink
Organisatieadviseur
06 28 82 99 02

Han begeleidt al jaren ondernemers en management op het gebied van organisatie, mensen en processen, nadat hij jaren zelf in leidinggevende posities in het bedrijfsleven actief is geweest. Door (ingesleten) patronen te doorbreken ontstaan nieuwe mogelijkheden. Han zijn motto is dat een verandering geen doel op zich is, maar een route om doelen te realiseren. Zo praktisch en realistisch mogelijk! Han combineert zijn adviespraktijk met het runnen van een eigen onderneming, gericht op het versterken van individuen en teams.

Lydia Prinsen

Mr. L. (Lydia) A. Prinsen
Advocaat
06 27 48 05 18 | prinsen@boombergadvocaten.nl
www.boombergadvocaten.nl

Lydia is 20 jaar actief als gespecialiseerd advocaat arbeidsrecht. Hierdoor kan ze de situatie van cliënten snel inschatten, beoordelen en hen adviseren over de beste oplossing die hen wel eens kan verrassen. In haar praktijk bemerkt zij vaak dat werkgevers en werknemers niet in de gaten hebben dat ze worden geconfronteerd met een ‘overgang van onderneming’ en van arbeidsrechtelijke rechten en plichten, op basis van beschermende (Europese en nationale) regels.Het gaat hierbij om complexe materie en het is ook niet altijd gemakkelijk om vooraf te bepalen of hiervan sprake is, terwijl de consequenties hiervan groot kunnen zijn Vandaar dat het verstandig is om u tijdig hierover te laten adviseren door gespecialiseerde adviseurs uit ons team.

Drs. B. (Bert) van Silfhout
Bedrijfseconoom
06 53 98 19 67 

Bert heeft een lange staat van dienst in het doen van bedrijfswaarderingen en procesbegeleiding van MKB- partijen inzake bedrijfsoverdracht. De dienstverlening van Bert omvat, naast genoemd specialisme, de strategische advisering aan directeuren/ grootaandeelhouders en bovendien het coachen van ondernemers die een geldlening hebben verkregen van Qredits. Bert’s relevante ervaring en competentie, gepaard gaande met zijn “hands-on” mentaliteit, spreken de betrokkenen zeer aan.